Toplotne pumpe M-Thermal HYHC-V26W/D2RN8-B Hyundai, monoblok, trofazna

738.495 RSD

Toplotne pumpe Hyundai

Šifra proizvoda: 009THIHYHCV26MID Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe M-Thermal HYHC-V26W/D2RN8-B Hyundai, monoblok, trofazna, predstavljaju sveprisutno rešenje za grejanje i hlađenje u modernim domovima i komercijalnim objektima. Hyundai, renomirani proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, predstavlja svoj istaknuti model – M-THERMAL, koji se izdvaja po svojoj energetskoj efikasnosti i naprednim karakteristikama.

Hyundai, globalni lider u automobilskoj industriji, proširuje svoje horizonte inovacijom u domenu grejanja i hlađenja sa svojom impresivnom linijom toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova revolucionarna oprema za grejanje predstavlja spoj vrhunskog inženjeringa i održivih rešenja, postavljajući nove standarde u efikasnosti i ekološkoj održivosti. Hyundai toplotne pumpe vazduh-voda donose visok nivo performansi zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja omogućava efikasan prenos toplote iz vazduha u vodu. Kombinujući snagu kompresora, visokoefikasne izmenjivače toplote i inteligentne kontrolne sisteme, ove toplotne pumpe pružaju pouzdan i ekonomičan način za održavanje željene temperature u prostoru.

Jedinstvena prednost Hyundai toplotnih pumpi leži u njihovoj sposobnosti prilagođavanja promenljivim uslovima, pružajući konstantnu udobnost u domu. Ova oprema za grejanje nije samo energetski efikasna, već i ekološki odgovorna, koristeći obnovljiv izvor energije – vazduh. Hyundai nije samo brend vozila, već i sinonim za tehnološki napredak. Njihova posvećenost inovacijama prelazi granice automobilske industrije, sada donoseći svoje tehnološko znanje u domen grejanja. Hyundai toplotne pumpe vazduh-voda su deo njihove vizije o održivom životu, nudeći rešenja koja ne samo da štede energiju, već i smanjuju ekološki uticaj.

U zaključku, Hyundai toplotne pumpe vazduh-voda su sinonim za pouzdanost, efikasnost i brigu o okolini. Sa ovom inovativnom opremom za grejanje i hlađenje, Hyundai nastavlja da definiše standarde u industriji, postavljajući temelje za grejanje budućnosti koje je pametno, održivo i udobno.

M-THERMAL je deo Hyundai-ove ponude toplotnih pumpi i koristi vazduh kao obnovljiv izvor energije za grejanje i hlađenje. Ova monoblok toplotna pumpa se odlikuje visokom energetskom efikasnošću, što rezultira smanjenjem računa za energiju i pozitivnim doprinosom zaštiti životne sredine. Njegova sposobnost da radi u različitim klimatskim uslovima čini ga idealnim izborom za korisnike koji traže ekonomično i ekološki prihvatljivo rešenje.

Jedna od ključnih prednosti M-THERMAL-a je jednostavna instalacija i upotreba. Ova monoblok toplotna pumpa ne zahteva kompleksno održavanje i lako se integriše u postojeće sisteme grejanja, čime se olakšava proces renovacija ili nadogradnji. Postoji mogućnost pripreme tople sanitarne vode u eksternom bojleru i upravljanje solarnim sistemom.

M-THERMAL takođe dolazi sa naprednim funkcijama za upravljanje i kontrolu temperature, što omogućava korisnicima prilagođavanje sistema svojim potrebama i životnom stilu. Takođe, ova toplotna pumpa je tiha u radu, pružajući korisnicima mirno okruženje.

Karakteristike:

  • Hlađenje: -5°C do +43°C
  • Grejanje: -25°C do +35° C
  • Napajanje(V/Ph/Hz): 220-240/1/50
  • Freon: R32
  • All-in-one rešenje: hlađenje, grejanje, sanitarna topla voda, podno grejanje
  • Kompaktni sistem ugrađen hidromodul i električni grejač
  • A++ energetska klasa, DC inverter kompresor
  • Veći kapacitet na nižim temperaturama okoline
  • Tihi režim rada i super tihi režim za rad preko noći

 

Toplotne pumpe M-Thermal HYHC-V26W/D2RN8-B Hyundai, monoblok, trofazna, omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede u energiji i doprinesu očuvanju okoline. Hyundai ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući pouzdana i inovativna rešenja za različite potrebe grejanja i hlađenja.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

528x1129x1558mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

26kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

27kW

COP (A7W35)

4,08

EER (A35W18)

4,30

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -5 do 46°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A+ / A+++