Toplotne pumpe M-Thermal HYHA-V12W/D2RN8-B Hyundai, split, trofazna

573.478 RSD

Toplotne pumpe Hyundai

Šifra proizvoda: 009THOHYHAV12MID Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe M-Thermal HYHA-V12W/D2RN8-B Hyundai, split, trofazna, proizvedene od strane renomiranog proizvođača Hyundai, predstavljaju visoko efikasno i savremeno rešenje za grejanje i hlađenje u domovima i poslovnim objektima. Hyundai, poznat po svojoj inovativnosti i kvalitetu, kombinuje tehnološki napredak i energetsku efikasnost kako bi zadovoljio potrebe modernih korisnika.

Hyundai, globalni lider u automobilskoj industriji, proširuje svoje horizonte inovacijom u domenu grejanja i hlađenja sa svojom impresivnom linijom toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova revolucionarna oprema za grejanje predstavlja spoj vrhunskog inženjeringa i održivih rešenja, postavljajući nove standarde u efikasnosti i ekološkoj održivosti. Hyundai toplotne pumpe vazduh-voda donose visok nivo performansi zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja omogućava efikasan prenos toplote iz vazduha u vodu. Kombinujući snagu kompresora, visokoefikasne izmenjivače toplote i inteligentne kontrolne sisteme, ove toplotne pumpe pružaju pouzdan i ekonomičan način za održavanje željene temperature u prostoru.

Jedinstvena prednost Hyundai toplotnih pumpi leži u njihovoj sposobnosti prilagođavanja promenljivim uslovima, pružajući konstantnu udobnost u domu. Ova oprema za grejanje nije samo energetski efikasna, već i ekološki odgovorna, koristeći obnovljiv izvor energije – vazduh. Hyundai nije samo brend vozila, već i sinonim za tehnološki napredak. Njihova posvećenost inovacijama prelazi granice automobilske industrije, sada donoseći svoje tehnološko znanje u domen grejanja. Hyundai toplotne pumpe vazduh-voda su deo njihove vizije o održivom životu, nudeći rešenja koja ne samo da štede energiju, već i smanjuju ekološki uticaj.

U zaključku, Hyundai toplotne pumpe vazduh-voda su sinonim za pouzdanost, efikasnost i brigu o okolini. Sa ovom inovativnom opremom za grejanje i hlađenje, Hyundai nastavlja da definiše standarde u industriji, postavljajući temelje za grejanje budućnosti koje je pametno, održivo i udobno.

M-THERMAL koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije za grejanje i hlađenje, pružajući ekološki prihvatljivo rešenje koje istovremeno smanjuje troškove energije. Ova split toplotna pumpa je posebno projektovana za rad u različitim klimatskim uslovima, obezbeđujući konstantnu temperaturu u unutrašnjosti.

Jedna od ključnih karakteristika M-THERMAL-a je visoka energetska efikasnost, koja rezultira smanjenjem troškova grejanja i hlađenja. Ova toplotna pumpa takođe pruža tihi rad, što dodatno unapređuje korisničko iskustvo.

Osim toga, M-THERMAL dolazi sa naprednim sistemom za kontrolu temperature, omogućavajući korisnicima precizno upravljanje i prilagođavanje sistema svojim potrebama. Lako se integriše u postojeće sisteme grejanja, čime se pojednostavljuje proces instalacije i nadogradnje. Postoji mogućnost pripreme tople sanitarne vode u eksternom bojleru i upravljanje solarnim sistemom.

Split toplotne pumpe vazduh-voda M-THERMAL od Hyundai-ja su odličan izbor za sve koji traže energetski efikasno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje. Hyundai ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući moderna rešenja koja pomažu korisnicima da smanje troškove energije i doprinesu očuvanju životne sredine.

Karakteristike:

  • Hlađenje: -5°C do +43°C
  • Grejanje: -25°C do +35° C
  • Unutrašnja jedinica: HB – A100/CGN8-B – Monofazna
  • Napajanje(V/Ph/Hz): 220-240/1/50
  • Freon: R32
  • All-in-one rešenje: hlađenje, grejanje, sanitarna topla voda, podno grejanje
  • Kompaktni sistem ugrađen hidromodul i električni grejač
  • A++ energetska klasa, DC inverter kompresor
  • Veći kapacitet na nižim temperaturama okoline
  • Tihi režim rada i super tihi režim za rad preko noći

 

Toplotne pumpe M-Thermal HYHA-V12W/D2RN8-B Hyundai, split, trofazna, su odličan izbor za sve koji traže energetski efikasno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje. Hyundai ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući moderna rešenja koja pomažu korisnicima da smanje troškove energije i doprinesu očuvanju životne sredine.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

523x1118x865mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

270x420x790mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

12,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12kW

COP (A7W35)

4,95

EER (A35W18)

4,00

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -5 do 43°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++