Toplotne pumpe TF32DC 32kW Thermoflux, monoblok, trofazna

888.275 RSD

Toplotne pumpe Thermoflux

Šifra proizvoda: 009TFITF323DCFLU Kategorije: , Oznaka:

Opis

Thermoflux, kao pionir u oblasti energetski efikasnih rešenja, izdvaja se na tržištu svojim inovativnim toplotnim pumpama vazduh-voda. Toplotne pumpe TF32DC 32kW Thermoflux, monoblok, trofazna, su visokotehnološke toplotne pumpe predstavljaju suštinsku opremu za grejanje i hlađenje, ističući se svojom izuzetnom efikasnošću i pažljivo izrađenim dizajnom.

Thermoflux toplotne pumpe vazduh-voda koriste vazduh kao obnovljiv izvor toplote i vodu kao efikasan nosač toplote, pružajući održivo rešenje za unapređenje klimatizacije domova i komercijalnih prostora. Ovi sistemi se ističu svojom sposobnošću prilagođavanja promenljivim uslovima, obezbeđujući konstantnu temperaturu bez obzira na spoljne faktore. Jedna od ključnih prednosti Thermoflux toplotnih pumpi je tehnološki napredan pristup. Korišćenjem visokoefikasnih komponenti, uključujući napredne kompresore, izmenjivače toplote i sofisticirane kontrolne sisteme, ove toplotne pumpe nude optimalan prenos toplote uz minimalnu potrošnju energije.

Thermoflux ne samo da donosi efikasnost, već i estetsku vrednost u domove i poslovne prostore. Njihove toplotne pumpe su dizajnirane s pažnjom prema modernom estetikom, integrišući se sa različitim arhitektonskim stilovima. Korisnici mogu uživati u pametnim funkcijama, prilagođavajući postavke grejanja putem aplikacija i osiguravajući personalizovanu kontrolu.

U zaključku, Thermoflux toplotne pumpe vazduh-voda su sinonim za inovacije u domenu opreme za grejanje i hlađenje. Njihova posvećenost efikasnosti, održivosti i korisničkom iskustvu čini ih pouzdanim izborom za one koji traže visokokvalitetna rešenja koja zadovoljavaju sve aspekte savremenog života.

Toplotne pumpe TF32DC 32kW Thermoflux, monoblok, trofazna, su uređaji sa vrlo visokim iskorišćenjem, koji energiju crpe iz okoline. Energija koju crpi toplotna pumpa priroda daje potpuno besplatno te od 1 kW električne energije daje 3 do 5 kW toplotne energije. Nezavisna je o fosilnim gorivima i doprinosi smanjenju CO2, te tako doprinosi očuvanju prirode. Osim grejanja i tople vode mogu i hladiti, što je velika prednost u odnosu na tradicionalne sisteme grejanja. Nema potrebe za izgradnjom dimnjaka, a za instalaciju je potreban samo 1 m2 prostora. Dostupne su u monoblok (10 kW do 32 kW) i split izvedbi (10 kW do 19 kW). Zbog što veće isplativosti preporuka je da se spajaju na niskotemperaturne sisteme grejanja (podno, zidno i plafonsko grijanje).

  • Brza i jednostavna ugradnja u jednom danu. Može se instalirati na pod, zid ili krov. Lep izgled i kvalitetna izrada. Odličan oodnos cene i kvaliteta.
  • Monoblok toplotne pumpe nudimo u osam različitih snaga od 9,6 do 32 kW. Priključak na električnu mrežu se nudi u monofaznim i trofaznim izvedbama.
  • Zahvaljujući DC Inverter “brushless” ventilatorima, naše toplotne pumpe rade sa vrlo niskom razinom buke.
  • Osim radom svih komponenti toplotne pumpe, regulacija upravlja sa cirkulacionom pumpom kruga grejanja i preklopnim troputim ventilom. Funkcija kaskadnog upravljanja daje mogućnost instalacije više toplotnih pumpi u kaskadu a zbog instaliranja veće snage i upravljanja sa jednog mesta.
  • Koristeći tehnologiju pametnog odmrzavanja, skratili smo vreme odmrzavanja i smanjili potrošnju energije.
  • Naše toplotne pumpe dolaze sa wi-fi modulom za upravljanje putem pametnih telefona

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1000x1000x1855mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

32kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

28,6kW

COP (A7W35)

4,42

EER (A35W18)

3,32

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 15 do 45°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R410A

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++