Toplotne pumpe Vitocal 200-S 16kW, Viessmann, split, trofazna

1.102.200 RSD

Toplotne pumpe Viessmann

Šifra proizvoda: 009TSV200S163VMN Kategorije: , Oznaka:

Opis

Viessmann, renomirani proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, postavlja standarde kvaliteta i inovacije u industriji, a model Vitocal 200-S predstavlja vrhunac njihovog tehnološkog dostignuća u oblasti toplotnih pumpi vazduh-voda. Ovaj model je simbol pouzdanosti, energetske efikasnosti i održivosti, pružajući korisnicima vrhunsko rešenje za grejanje i hlađenje njihovih prostora. Toplotne pumpe Vitocal 200-S 16kW, Viessmann, split, trofazna, koriste obnovljivi izvor energije – vazduh, kako bi obezbedio efikasno grejanje i hlađenje prostora. Ova toplotna pumpa predstavlja ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim sistemima grejanja, smanjujući zavisnost od fosilnih goriva i emisiju štetnih gasova.

Jedna od ključnih karakteristika Vitocal 200-S je njegova visoka energetska efikasnost, koja omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede na energiji. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i inovativnom dizajnu, ova toplotna pumpa efikasno koristi energiju iz vazduha čak i pri ekstremno niskim temperaturama, obezbeđujući stabilno grejanje tokom cele godine. Pored visoke energetske efikasnosti, Vitocal 200-S se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Viessmann koristi najkvalitetnije materijale i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji svojih toplotnih pumpi, što osigurava stabilan rad i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda.

Osim što pruža efikasno grejanje, Vitocal 200-S je takođe sposobna za hlađenje prostora, što je posebno korisno tokom letnjih meseci. Ova sposobnost čini je izuzetno fleksibilnom opcijom za upotrebu tokom cele godine, prilagođavajući se promenljivim potrebama korisnika. Vitocal 200-S je vrhunski proizvod koji spaja visoku energetsku efikasnost, pouzdanost i fleksibilnost, čineći je idealnim izborom za grejanje i hlađenje prostora. Sa Viessmannom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i održivošću

Viessmann kontinuirano istražuje i unapređuje svoje proizvode kako bi zadovoljio sve zahteve tržišta i korisnika. Vitocal 200-S nije samo efikasan, već je i intuitivan za upotrebu, omogućavajući korisnicima da lako kontrolišu i podešavaju željene parametre grejanja i hlađenja putem jednostavnog interfejsa. Jedna od ključnih prednosti Vitocal 200-S je njegova prilagodljivost različitim vrstama objekata i potrebama korisnika. Bez obzira da li se radi o stambenim ili poslovnim prostorima, ovaj model može zadovoljiti različite zahteve za grejanje i hlađenje, pružajući optimalnu udobnost i efikasnost.

Viessmannova predanost održivom razvoju odražava se i u svakom aspektu Vitocal 200-S. Ova toplotna pumpa ne samo da smanjuje emisiju štetnih gasova i potrošnju energije, već i doprinosi ukupnom smanjenju ekološkog otiska, čineći je odličnim izborom za one koji teže održivom načinu života. Uz sve ove prednosti, Vitocal 200-S je investicija u budućnost. Smanjenje troškova energije, visoka efikasnost i dugotrajnost čine je dugoročno isplativim rešenjem za grejanje i hlađenje, pružajući korisnicima mir uma i zadovoljstvo kroz godine korišćenja.

Toplotne pumpe Vitocal 200-S 16kW, Viessmann, split, trofazna, su simbol inovacije, pouzdanosti i održivosti u oblasti toplotnih pumpi vazduh-voda. Sa Viessmannom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najbolje rešenje za svoje potrebe za grejanjem i hlađenjem, donoseći udobnost, efikasnost i očuvanje životne sredine u njihove domove i poslovne prostore.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

546x1109x1377mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

370x450x880mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

10,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

9,2kW

COP (A7W35)

5,00

EER (A35W18)

3,80

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 20°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 15 do 46°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R410A

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++