Toplotne pumpe Therma V HM121MR.U34 LG, monoblok, monofazna

470.820 RSD

Toplotne pumpe LG

Šifra proizvoda: 009TLIHM121LGE Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Therma V HM121MR.U34 LG, monoblok, monofazna, su proizvod dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, stvoren da pruži optimalnu udobnost u domovima širom sveta. Ove toplotne pumpe koriste vazduh kao obnovljiv izvor toplote i vodu kao efikasan nosač toplote, obezbeđujući ekonomično i ekološki odgovorno rešenje za grejanje i hlađenje.

LG, kao lider u tehnološkoj industriji, donosi revolucionarne inovacije u domen grejanja i hlađenja kroz svoju impresivnu liniju toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova vrhunska oprema za grejanje i hlađenje postavlja nove standarde u efikasnosti i održivosti, kombinujući naprednu tehnologiju sa LG-jevim prepoznatljivim pristupom visokom kvalitetu.

Jedna od ključnih prednosti LG toplotnih pumpi je njihova visoka efikasnost u prenosu toplote. Kombinacija inovativnih kompresora, inteligentnih izmenjivača toplote i sofisticiranih kontrolnih sistema čini ove toplotne pumpe pouzdanim izborom za smanjenje troškova energije i očuvanje životne sredine.

LG se ne zaustavlja samo na performansama. Estetski dizajnirane, ove toplotne pumpe su integrisane u modernu arhitekturu, nudeći spoj funkcionalnosti i stila. Korisnici mogu uživati ​​u inovativnim funkcijama kao što su pametno upravljanje putem aplikacije, koje omogućavaju kontrolu temperature iz udobnosti svog doma.

LG THERMA V R32 Monobloc je sveobuhvatna jedinica opremljena inovativnim i ekološkim R1 kompresorom i R32 rashladnim sredstvom. Ova jedinica može da se koristi u ekstremno hladnim vremenskim uslovima na -25℃ i da zagreva vodu do temperature od 65℃. Toplota koju generiše spoljašnja jedinica putem razmene toplote sa spoljašnjim vazduhom prenosi se do rezervoara za toplu vodu u domaćinstvu kako bi se omogućilo grejanje i topla voda.

THERMA V R32 Monobloc opremljen je revolucionarnim kompresorom R1. Kod ovog naprednog kompresora naročito je poboljšano nagibno kretanje spirale, čime je povećan ukupan stepen efikasnosti i pouzdanosti. Osim toga, proširen je radni opseg kompresora, tako da oni sada rade u opsegu od 10 Hz do 150 Hz.

Toplotne pumpe Therma V HM121MR.U34 LG, monoblok, monofazna, su opremljene je rashladnim sredstvom R32, ekološki održivim rashladnim sredstvom čiji je potencijal globalnog zagrevanja 675, što je za 70% manje nego za R410A. Sa rashladnim sredstvom R32, THERMA V R32 Monobloc je izuzetno energetski efikasan, kao zelenije rešenje za grejanje. Intuitivni korisnički interfejs omogućava brzo i lako korišćenje jednostavnim dodirom, a korisnici mogu da definišu vremenski raspored rada na osnovu svog načina života. Povrh toga, dnevno ili mesečno praćenje potrošnje energije omogućava efikasno upravljanje energijom. Uz pomoć aplikacije LG ThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grejanja, bilo kad, sa bilo kog mesta. Daljinski pristup sistemu grejanja omogućava korisnicima maksimalan komfor.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

330x1239x1380mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

12kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12kW

COP (A7W35)

4,90

EER (A35W18)

4,75

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 5 do 48°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++