Toplotne pumpe TF17EVI 17kW Thermoflux, split, monofazna

677.354 RSD

Toplotne pumpe Thermoflux

Šifra proizvoda: 009TFOTF171EVIFLU Kategorije: , Oznaka:

Opis

Thermoflux, kao pionir u oblasti energetski efikasnih rešenja, izdvaja se na tržištu svojim inovativnim toplotnim pumpama vazduh-voda. Toplotne pumpe TF17EVI 17kW Thermoflux, split, monofazna, su visokotehnološke toplotne pumpe predstavljaju suštinsku opremu za grejanje i hlađenje, ističući se svojom izuzetnom efikasnošću i pažljivo izrađenim dizajnom.

Thermoflux toplotne pumpe vazduh-voda koriste vazduh kao obnovljiv izvor toplote i vodu kao efikasan nosač toplote, pružajući održivo rešenje za unapređenje klimatizacije domova i komercijalnih prostora. Ovi sistemi se ističu svojom sposobnošću prilagođavanja promenljivim uslovima, obezbeđujući konstantnu temperaturu bez obzira na spoljne faktore. Jedna od ključnih prednosti Thermoflux toplotnih pumpi je tehnološki napredan pristup. Korišćenjem visokoefikasnih komponenti, uključujući napredne kompresore, izmenjivače toplote i sofisticirane kontrolne sisteme, ove toplotne pumpe nude optimalan prenos toplote uz minimalnu potrošnju energije.

Thermoflux ne samo da donosi efikasnost, već i estetsku vrednost u domove i poslovne prostore. Njihove toplotne pumpe su dizajnirane s pažnjom prema modernom estetikom, integrišući se sa različitim arhitektonskim stilovima. Korisnici mogu uživati u pametnim funkcijama, prilagođavajući postavke grejanja putem aplikacija i osiguravajući personalizovanu kontrolu.

U zaključku, Thermoflux toplotne pumpe vazduh-voda su sinonim za inovacije u domenu opreme za grejanje i hlađenje. Njihova posvećenost efikasnosti, održivosti i korisničkom iskustvu čini ih pouzdanim izborom za one koji traže visokokvalitetna rešenja koja zadovoljavaju sve aspekte savremenog života.

Toplotne pumpe TF17EVI 17kW Thermoflux, split, monofazna, su uređaji sa vrlo visokim iskorišćenjem, koji energiju crpe iz okoline. Energija koju crpi toplotna pumpa priroda daje potpuno besplatno te od 1 kW električne energije daje 3 do 5 kW toplotne energije. Nezavisna je o fosilnim gorivima i doprinosi smanjenju CO2, te tako doprinosi očuvanju prirode. Osim grejanja i tople vode mogu i hladiti, što je velika prednost u odnosu na tradicionalne sisteme grejanja. Nema potrebe za izgradnjom dimnjaka, a za instalaciju je potreban samo 1 m2 prostora. Dostupne su u monoblok (10 kW do 32 kW) i split izvedbi (10 kW do 19 kW). Zbog što veće isplativosti preporuka je da se spajaju na niskotemperaturne sisteme grejanja (podno, zidno i plafonsko grejanje).

Split izvedba

 • Toplotna pumpa se sastoji od spoljne i unutrašnje jedinice. U unutrašnjoj jedinici su ugrađeni cirkulaciona pumpa, elektro grejač i ekspanziona posuda.
 • Radna temperatura od -25°C do 45°C
 • Dvostepeni rotacioni kompresor sa poboljšanom tehnologijom ubrizgavanja, radi stabilno na temperaturama do -25°C.
 • Veća učinkovitost grijanja
 • Radi uštede energije, automatski prebacuje u način rada s nižom frekvencijom kada temperatura dosegne zadanu vrijednost.
 • Niska razina buke
 • Zahvaljujući DC Inverter “brushless” ventilatorima, naše toplotne pumpe rade sa vrlo niskom razinom buke.
 • Zaštita od zamrzavanja
 • Dvodelna izvedba za bolju zaštitu od smrzavanja. Automatsko odmrzavanje na osnovu vremena temperature vode u sistemu. Kada uređaju treba odmrzavanje, on koristi visokofrekventni rad, što uveliko smanjuje vreme odmrzavanja.
 • WI-FI Smart upravljanje
 • Thermoflux toplotne pumpe dolaze sa wi-fi modulom za upravljanje putem pametnih telefona.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

475x1105x1355mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

325x550x650mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

16,9kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

14kW

COP (A7W35)

4,48

EER (A35W18)

3,48

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 15 do 45°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R410A

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++