Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 6 OR-S SOLAR Bosch, split, monofazna

775.350 RSD

Toplotne pumpe Bosch

Šifra proizvoda: 009TROC3400AWS061SROB Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 6 OR-S SOLAR Bosch, split, monofazna, su toplotne pumpe vazduh-voda koje postaju sve traženija opcija za efikasno grejanje i hlađenje u savremenim domovima i komercijalnim prostorima. Bosch, ugledni proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, predstavlja impresivan model – COMPRESS 3400i AWS, koji se izdvaja po svojoj visokoj energetskoj efikasnosti i inovativnim karakteristikama.

COMPRESS 3400i AWS koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije za grejanje i hlađenje, pružajući ekonomično i ekološki prihvatljivo rešenje. Ova toplotna pumpa je posebno projektovana za pouzdan rad u različitim klimatskim uslovima, čime se obezbeđuje konstantna udobnost tokom cele godine. Takođe, doprinosi značajnom smanjenju troškova energije.

SOLAR unutarnja jedinica je ključna komponenta ovog sistema i dodaje dodatnu funkcionalnost COMPRESS 3400i AWS. Ova unutarnja jedinica sadrži elektro grejač koji omogućava brže zagrevanje prostora, što je od suštinskog značaja u hladnim danima. SOLAR unutarnja jedinica takođe uključuje bojler za sanitarnu vodu sa dva izmenjivača, pružajući mogućnost istovremenog grejanja vode za prostor i pripremu tople vode za domaćinstvo.

Ono što čini SOLAR unutarnju jedinicu posebno inovativnom je mogućnost integracije sa solarnim panelima. Ovo doprinosi daljim uštedama u energiji i smanjenju ekološkog otiska, čineći ovaj sistem holističkim pristupom energetski efikasnom grejanju i hlađenju.

Split toplotne pumpe vazduh-voda COMPRESS 3400i AWS i SOLAR unutarnja jedinica čine Bosch-ovu ponudu opreme za grejanje i hlađenje visoko konkurentnom na tržištu. Ova kombinacija omogućava korisnicima da smanje troškove energije i doprinesu očuvanju životne sredine, čineći Bosch liderom u oblasti opreme za grejanje i hlađenje.

  • Tehnologija za sigurnu budućnost koja vam nudi maksimalnu udobnost pri grejanju, hlađenju i snabdevanju toplom vodom u svakom trenutku.
  • Smanjite svoje troškove grejanja uz pomoć ekološki prihvatljive, subvencionisane tehnologije
  • Fleksibilna rešenja sa rasponom snaga od 4 do 14 kW
  • Izuzetno efikasan zahvaljujući najnovijoj tehnologiji invertera sa SCOP-om do 4,89 (za A7/W35) i ErP klasom od A+++

 

Jedna toplotna pumpa, tri svrhe: novi Compress 3400i AWS vam nudi maksimalnu udobnost i obezbeđuje grejanje, hlađenje i priprema tople vode u vašem domu u svakom trenutku. Sa našom inteligentnom toplotnom pumpom, ulažete u tehnologiju za sigurnu budućnost i pouzdano snabdevanje energijom. Proverite sa svojim instalaterom da li možete dobiti subvencije za kupovinu. Bilo za nove zgrade ili rekonstrukciju postojećeg objekta.

BOSCH Compress 3400i AWS efikasno obezbeđuje za vaš dom grejanje, hleđenje i toplu vodu. Sa rasponom snaga od 4 do 14 kW i tri varijante unutrašnjih jedinica, toplotna pumpa ispunjava sve vaše zahteve i nudi optimalno rešenje za svaku potrebu.

Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 6 OR-S SOLAR Bosch, split, monofazna, pružaju korisniku potpunu kontrolu grejanja i hlađenja u svom domu. Lako možete sami da prilagodite sva podešavanja preko displeja na uređaju. Kao alternativu, možete da koristite aplikaciju Bosch HomeCom Easy za podešavanje sobne temperature direktno preko pametnog telefona ili tableta. Zahvaljujući bežičnom povezivanju, vaš instalater može da proveri i prilagodi podešavanja vaše toplotne pumpe putem daljinske dijagnostike ako je potrebno.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

380x975x864mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

660x600x1800mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

6,2kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

6,94kW

COP (A7W35)

4,80

EER (A35W18)

4,60

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 10 do 45°C

Snaga el. grejača

6kW

Zapremina bojlera

190l

Broj izmenjivača

2 izmenjivača

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A+ / A+++

Fabrički kod

7738602240, 8750722681