Toplotne pumpe Omnia S 12kW Ferroli, split, trofazna

699.134 RSD

Toplotne pumpe Ferroli

Šifra proizvoda: 009TFSOS123FRL Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Omnia S 12kW Ferroli, split, trofazna, su toplotne pumpe vazduh-voda koje postaju sve popularnije rešenje za grejanje i hlađenje u modernim domovima i komercijalnim objektima. Ferroli, renomirani proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, nudi svoj istaknuti model – OMNIA S, koji se ističe po svojoj visokoj energetskoj efikasnosti i naprednim karakteristikama.

OMNIA S je deo Ferroli-ove ponude toplotnih pumpi i koristi vazduh kao obnovljiv izvor energije za grejanje i hlađenje. Ova split toplotna pumpa se odlikuje visokom energetskom efikasnošću, što rezultira smanjenjem računa za energiju i pozitivnim doprinosom zaštiti životne sredine. Njegova sposobnost da radi u različitim klimatskim uslovima čini ga pouzdanim izborom za raznovrsne potrebe korisnika.

OMNIA S je posebno projektovan za laku integraciju u postojeće sisteme grejanja, čime se olakšava proces renovacija ili nadogradnji. Ova toplotna pumpa je tiha u radu, pružajući mirno okruženje za korisnike. Toplotne pumpe Omnia S 12kW Ferroli, split, trofazna, nude korisnicima mogućnost daljinskog upravljanja i praćenja putem pametnih uređaja, što olakšava kontrolu temperature i prilagođavanje sistema njihovim potrebama.

Split toplotne pumpe vazduh-voda OMNIA S od Ferroli-ja predstavljaju moderno i energetski efikasno rešenje za grejanje i hlađenje. Ova kombinacija visoke efikasnosti i naprednih funkcija omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede u energiji i doprinesu očuvanju okoline. Ferroli ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući pouzdana i inovativna rešenja za različite potrebe grejanja i hlađenja.

Nova gama toplotnih pumpi sa punim inverterskim split sistemom i ekološkim rashladnim sredstvom R32. Sastoji od spoljne jedinice koja sadrži najvažnije elemente rashladnog kruga, od kompresora do izmenjivača toplote sa vazdušne strane, koji se povezuje sa cevima rashladnog sredstva do unutrašnje jedinice. Unutrašnja jedinica, s druge strane, sadrži glavne komponente vodenog kruga generatora toplote, sa predinstaliranim komponentama, kao što su visokoefikasna cirkulaciona pumpa i ekspanziona posuda, kako bi se omogućila sigurna, brza i praktična instalacija. Standardno se isporučuje sa električnim grejačem od 3 kV za monofazne modele i 6kV za trofazne modele. Instaliranje split sistema takođe nudi neospornu prednost izbegavanja problema smrzavanja, čak i na najnižim temperaturama (do -25 ° C) čak i u odsustvu električne energije.

Sve jedinice zadovoljavaju najekstremnije zimske/letnje potrebe za grejanjem/hlađenjem sa kapacitetom za proizvodnju tople vode do 65 ° C, što ih čini idealnim za praktično sve sisteme grejanja, bez obzira da li su panelni, sa ventilator konvektorima ili radijatorima, uključujući proizvodnju potrošne tople vode (PTV) preko spoljašnjeg bojlera. Ferrolijev novi dizajn sa punim inverterom koristi DC invertersku modulaciju na tri glavne komponente mašine koje troše energiju, tj. kompresor, ventilator i cirkulacionu pumpu. Ovo omogućava modulaciju distribuiranog kapaciteta finim praćenjem toplotnog opterećenja, omogućavajući tako veoma visoku energetsku efikasnost i važnu uštedu za krajnjeg korisnika.

Na taj način, Ferrolijev dizajn sa punim inverterom smanjuje udarnu struju, izbegavajući fluktuacije električne mreže, čime se poboljšava radni vek komponenti. Nivoi buke su među najnižim u na tržištu, a može se koristiti ili kao samostalan ili kao uređaj integrisan sa drugim izvorima toplote. Sve jedinice se isporučuju sa temperaturnom sondom za bojler PTV i sondom za temperaturu spoljnog vazduha (prethodno montiranu na spoljnoj jedinici).

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

523x1118x865mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

320x422x702mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

12,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12kW

COP (A7W35)

4,95

EER (A35W18)

3,95

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -5 do 43°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++