Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 10 OR-T HYBRID Bosch, split, trofazna

817.000 RSD

Toplotne pumpe Bosch

Šifra proizvoda: 009TROC3400AWS103HROB Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 10 OR-T HYBRID Bosch, split, trofazna, obezbeđuje grejanje, hlađenje i toplu vodu za vaš dom uz najviši nivo udobnosti. Split toplotne pumpe vazduh-voda su postale esencijalna oprema za grejanje i hlađenje u modernim domovima i komercijalnim objektima. Bosch, priznati lider u industriji opreme za grejanje i hlađenje, ponosno predstavlja model COMPRESS 3400i AWS, koji postavlja standarde u efikasnosti i održivosti.

COMPRESS 3400i AWS koristi vazduh kao obnovljiv izvor energije za grejanje i hlađenje prostora. Ova toplotna pumpa kombinuje visoku energetsku efikasnost sa pouzdanošću, čineći je odličnim izborom za različite klimatske uslove. Osim toga, COMPRESS 3400i AWS takođe doprinosi smanjenju troškova energije i negativnog uticaja na okolinu. Ključna komponenta ovog sistema je HYBRID unutarnja jedinica. Ova unutarnja jedinica pruža preciznu kontrolu temperature u prostoru, omogućavajući korisnicima da uživaju u konstantnom komforu tokom cele godine. Takođe, HYBRID unutarnja jedinica nudi fleksibilnost i integriše se sa različitim izvorima energije.

HYBRID unutarnja jedinica takođe je opremljena elektro grejačem koji omogućava brže zagrevanje prostora, posebno u ekstremno hladnim uslovima. Ova funkcija čini sistem veoma praktičnim i pruža korisnicima veću udobnost i fleksibilnost u korišćenju toplotne pumpe.

Split toplotne pumpe vazduh-voda COMPRESS 3400i AWS i HYBRID unutarnja jedinica čine Bosch-ovu ponudu opreme za grejanje i hlađenje naprednom i energetski efikasnom. Ova kombinacija omogućava korisnicima da smanje svoje troškove energije i doprinesu očuvanju životne sredine, čineći Bosch liderom u oblasti opreme za grejanje i hlađenje.

  • Tehnologija za sigurnu budućnost koja vam nudi maksimalnu udobnost pri grejanju, hlađenju i snabdevanju toplom vodom u svakom trenutku.
  • Smanjite svoje troškove grejanja uz pomoć ekološki prihvatljive, subvencionisane tehnologije
  • Fleksibilna rešenja sa rasponom snaga od 4 do 14 kW
  • Izuzetno efikasan zahvaljujući najnovijoj tehnologiji invertera sa SCOP-om do 4,89 (za A7/W35) i ErP klasom od A+++

 

Jedna toplotna pumpa, tri svrhe: novi Compress 3400i AWS vam nudi maksimalnu udobnost i obezbeđuje grejanje, hlađenje i priprema tople vode u vašem domu u svakom trenutku. Sa našom inteligentnom toplotnom pumpom, ulažete u tehnologiju za sigurnu budućnost i pouzdano snabdevanje energijom. Proverite sa svojim instalaterom da li možete dobiti subvencije za kupovinu. Bilo za nove zgrade ili rekonstrukciju postojećeg objekta.

BOSCH Compress 3400i AWS efikasno obezbeđuje za vaš dom grejanje, hleđenje i toplu vodu. Sa rasponom snaga od 4 do 14 kW i tri varijante unutrašnjih jedinica, toplotna pumpa ispunjava sve vaše zahteve i nudi optimalno rešenje za svaku potrebu.

Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 10 OR-T HYBRID Bosch, split, trofazna, pružaju korisniku potpunu kontrolu grejanja i hlađenja u svom domu. Lako možete sami da prilagodite sva podešavanja preko displeja na uređaju. Kao alternativu, možete da koristite aplikaciju Bosch HomeCom Easy za podešavanje sobne temperature direktno preko pametnog telefona ili tableta. Zahvaljujući bežičnom povezivanju, vaš instalater može da proveri i prilagodi podešavanja vaše toplotne pumpe putem daljinske dijagnostike ako je potrebno.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

380x975x1262mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

398x485x700mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

10kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

8,3kW

COP (A7W35)

4,80

EER (A35W18)

3,60

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 10 do 45°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++

Fabrički kod

7738602271, 8750722686