Toplotne pumpe Vitocal 100-S 6kW, Viessmann, split, monofazna

532.439 RSD

Toplotne pumpe Viessmann

Šifra proizvoda: 009TSV100S06VMN Kategorije: , Oznaka:

Opis

Viessmann je sinonim za vrhunski kvalitet i inovativna rešenja u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, toplotne pumpe Vitocal 100-S 6kW, Viessmann, split, monofazna, su vrhunac te tehnološke izvrsnosti. Kao lider u industriji toplotnih pumpi vazduh-voda, Viessmann je postavio standarde visoke efikasnosti, pouzdanosti i održivosti. Vitocal 100-S je toplotna pumpa vazduh-voda koja koristi obnovljivi izvor energije – vazduh, kako bi obezbedila efikasno grejanje i hlađenje prostora. Ova tehnološki napredna oprema za grejanje i hlađenje postiže izuzetno visoku energetsku efikasnost, čime se smanjuje potrošnja energije i emisija štetnih gasova, doprinoseći očuvanju životne sredine.

Jedna od ključnih prednosti Vitocal 100-S je njena sposobnost prilagođavanja različitim potrebama korisnika. Ova toplotna pumpa može efikasno grejati prostorije tokom hladnih meseci, ali isto tako može i hladiti prostorije tokom letnjih meseci, pružajući korisnicima optimalnu udobnost tokom cele godine. Fleksibilnost u radu čini Vitocal 100-S idealnim izborom za različite vrste objekata, od stambenih kuća do poslovnih prostora. Pored visoke energetske efikasnosti i fleksibilnosti u radu, Vitocal 100-S se ističe i po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti. Viessmann koristi najkvalitetnije materijale i najnapredniju tehnologiju u proizvodnji svojih toplotnih pumpi, što osigurava stabilan rad i minimalne potrebe za održavanjem tokom dugog veka trajanja proizvoda.

Osim toga, Vitocal 100-S je dizajniran tako da bude jednostavan za instalaciju i upotrebu. Intuitivni interfejs omogućava korisnicima lako upravljanje i podešavanje sistema grejanja i hlađenja, čime se olakšava održavanje optimalnih uslova u prostoru. Vitocal 100-S je vrhunski proizvod koji spaja visoku energetsku efikasnost, pouzdanost i fleksibilnost, čineći je idealnim rešenjem za grejanje i hlađenje prostora. Sa Viessmannom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najkvalitetniju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe za udobnošću, efikasnošću i održivošću.

Viessmann Vitocal 100-S ne samo da pruža efikasno grejanje i hlađenje, već i doprinosi smanjenju ukupnih troškova energije korisnika. Zahvaljujući svojoj visokoj energetskoj efikasnosti, ova toplotna pumpa omogućava smanjenje računa za energiju, što je posebno važno u današnjem ekonomski zahtevnom okruženju. Viessmann je posvetio posebnu pažnju inovacijama i razvoju svojih proizvoda, a Vitocal 100-S nije izuzetak. Neprekidna istraživanja i unapređenja omogućavaju ovoj toplotnoj pumpi da ostane na čelu tehnološkog napretka, pružajući korisnicima najnovije i najefikasnije rešenje za grejanje i hlađenje.

Kroz svoju široku primenu, Vitocal 100-S doprinosi udobnosti i produktivnosti korisnika. Bilo da se radi o stambenim kućama, poslovnim prostorima ili industrijskim objektima, ova toplotna pumpa pruža optimalne uslove za boravak i rad, stvarajući prijatan i zdrav ambijent. Viessmannova posvećenost održivosti i zaštiti životne sredine odražava se u svakom aspektu Vitocal 100-S. Kao deo kompanijinog sveobuhvatnog pristupa ekološki odgovornom poslovanju, ova toplotna pumpa doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova i očuvanju resursa, čime štiti planetu za buduće generacije.

U zaključku, Toplotne pumpe Vitocal 100-S 6kW, Viessmann, split, monofazna su vrhunski proizvodi koji spaja vrhunsku tehnologiju, efikasnost i održivost. Sa Viessmannom kao partnerom, korisnici mogu biti sigurni da će dobiti najbolju opremu za grejanje i hlađenje koja će zadovoljiti njihove potrebe, čineći njihove domove i poslovne prostore udobnim, ekonomičnim i ekološki odgovornim.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

360x980x790mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

370x450x880mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

6,0kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

4,0kW

COP (A7W35)

5,00

EER (A35W18)

5,90

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 20°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 15 do 46°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A+ / A++