Toplotne pumpe Vitocal 100-A 14kW, Viessmann, monoblok, trofazna

724.319 RSD

Toplotne pumpe Viessmann

Šifra proizvoda: 009TSV100A143VMN Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Vitocal 100-A 14kW, Viessmann, monoblok, trofazna predstavljaju revolucionarno rešenje u domenu grejanja i hlađenja, a model Viessmann Vitocal 100-A je sinonim za efikasnost, pouzdanost i inovaciju. Viessmann, renomirani proizvođač opreme za grejanje i hlađenje je svojim Vitocal 100-A modelom postavio nove standarde u industriji.

Vitocal 100-A predstavlja perfektnu simbiozu tehnologije i ekologije. Ova toplotna pumpa vazduh-voda koristi obnovljiv izvor energije – vazduh, kako bi obezbedila efikasno grejanje i hlađenje prostora. Zahvaljujući naprednom dizajnu, Vitocal 100-A omogućava maksimalnu energetsku efikasnost, što rezultira smanjenjem troškova energije i negativnog uticaja na životnu sredinu. Jedna od ključnih prednosti Vitocal 100-A je njegova svestrana primena. Ova toplotna pumpa idealno se integriše u različite sisteme grejanja i hlađenja, bilo da se radi o stambenim ili poslovnim objektima. Sa visokom pouzdanošću i dugim vekom trajanja, Vitocal 100-A pruža konstantnu udobnost i kvalitetnu temperaturu bez obzira na spoljne uslove.

Pored izuzetne efikasnosti, Vitocal 100-A se ističe i po svojoj jednostavnosti upotrebe. Intuitivni interfejs omogućava korisnicima da lako kontrolišu i podešavaju željenu temperaturu i režim rada, čime se dodatno optimizuje potrošnja energije. Osim toga, Viessmann je posvetio posebnu pažnju dizajnu, te Vitocal 100-A estetski doprinosi svakom prostoru svojim modernim i elegantnim izgledom. Bez obzira da li se radi o grejanju ili hlađenju, Vitocal 100-A je pouzdan partner koji pruža vrhunske performanse i dugoročne benefite. Viessmann je sa ovim modelom još jednom potvrdio svoju posvećenost inovacijama i održivom razvoju, čineći svet boljim mestom jedna toplotna pumpa vazduh-voda Vitocal 100-A ujedno greje i hladi naš dom i čuva životnu sredinu za buduće generacije.

Uz Viessmann Vitocal 100-A, korisnici ne samo da uživaju u efikasnom grejanju i hlađenju, već i doprinose očuvanju prirode. Kao deo sveobuhvatne strategije održivosti, ova toplotna pumpa smanjuje emisiju štetnih gasova i potrošnju fosilnih goriva, čime direktno doprinosi zaštiti životne sredine. Jedna od ključnih karakteristika Vitocal 100-A je njegova visoka energetska efikasnost koja proističe iz inovativne tehnologije koja koristi obnovljive izvore energije. Korišćenjem toplote vazduha, ova pumpa smanjuje potrošnju električne energije i time doprinosi smanjenju ekološkog otiska. Osim toga, Vitocal 100-A je dizajniran tako da minimalizuje emisiju štetnih gasova, čime se direktno smanjuje negativan uticaj na klimatske promene i globalno zagrevanje.

Prednosti
  • Rešenje sa uštedom prostora za postavljanje van objekta
  • Široka gama kapaciteta za većinu aplikacija
  • Preporuka za novogradnju i modernizaciju objekata
  • Sve komponente su integrisane u jednoj jedinici
  • Kontroler sa programom energetske uštede
  • Nije potreban sertifikat za rashladnu tehniku instalatera
  • Jednostavna i brza montaža
  • Ekološka rashladno sredstvo R32
  • Corrosion-resistant gold-plated heat exchanger
  • Practical remote control without special software

 

Još jedan ključni element koji ističe Vitocal 100-A je njegova pouzdanost i dugotrajnost. Viessmann je poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda, a Vitocal 100-A nije izuzetak. Sa vrhunskim materijalima i preciznom izradom, ova toplotna pumpa pruža kontinuiranu performansu tokom dugog veka trajanja, minimizirajući potrebu za redovnim održavanjem i popravkama. Osim što donosi ekološke i ekonomske benefite, Vitocal 100-A doprinosi i poboljšanju kvaliteta života korisnika. Udobnost i konstantna temperatura koju pruža omogućavaju optimalne uslove za rad i odmor, čime se stvara prijatan i produktivan ambijent. Bez obzira da li je reč o privatnom domu, poslovnom prostoru ili industrijskoj zgradi, Vitocal 100-A je pouzdan partner koji omogućava udobnost, efikasnost i održivost.

Toplotne pumpe Vitocal 100-A 14kW, Viessmann, monoblok, trofazna postavile su nove standarde u oblasti grejanja i hlađenja, ističući Viessmann kao lidera u primeni inovativnih tehnologija za održivi razvoj. Ova toplotna pumpa ne samo da pruža vrhunske performanse i udobnost, već i inspiriše pozitivne promene ka očuvanju životne sredine za buduće generacije.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

448x1044x1409mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

13,56kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

14kW

COP (A7W35)

4,85

EER (A35W18)

5,40

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 20°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 15 do 46°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++