Toplotne pumpe Therma V HU091MR.U44 LG, split, monofazna

464.094 RSD

Toplotne pumpe LG

Šifra proizvoda: 009TLOHU091LGE Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Therma V HU091MR.U44 LG, split, monofazna, su proizvod dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, stvoren da pruži optimalnu udobnost u domovima širom sveta. Ove toplotne pumpe koriste vazduh kao obnovljiv izvor toplote i vodu kao efikasan nosač toplote, obezbeđujući ekonomično i ekološki odgovorno rešenje za grejanje i hlađenje.

LG, kao lider u tehnološkoj industriji, donosi revolucionarne inovacije u domen grejanja i hlađenja kroz svoju impresivnu liniju toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova vrhunska oprema za grejanje i hlađenje postavlja nove standarde u efikasnosti i održivosti, kombinujući naprednu tehnologiju sa LG-jevim prepoznatljivim pristupom visokom kvalitetu.

Jedna od ključnih prednosti LG toplotnih pumpi je njihova visoka efikasnost u prenosu toplote. Kombinacija inovativnih kompresora, inteligentnih izmenjivača toplote i sofisticiranih kontrolnih sistema čini ove toplotne pumpe pouzdanim izborom za smanjenje troškova energije i očuvanje životne sredine.

LG se ne zaustavlja samo na performansama. Estetski dizajnirane, ove toplotne pumpe su integrisane u modernu arhitekturu, nudeći spoj funkcionalnosti i stila. Korisnici mogu uživati ​​u inovativnim funkcijama kao što su pametno upravljanje putem aplikacije, koje omogućavaju kontrolu temperature iz udobnosti svog doma.

THERMA V R32 Split obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjeg prostora. Može da radi i pri ekstremno hladnom vremenu, npr. na -25 °C. Štaviše, može da pruži maksimalnu izlaznu temperaturu vode od čak 65 °C Uređaj je opremljen revolucionarnim R1 kompresorom. Kod ovog naprednog kompresora naročito je poboljšano nagibno kretanje spirale, čime je povećan ukupan stepen efikasnosti i pouzdanosti. Osim toga, proširen je radni opseg kompresora, tako da oni sada rade u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

Takođe je opremljen rashladnim sredstvom R32, ekološki održivim čiji je potencijal globalnog zagrevanja 675, što je za 70% manje nego za R410A. Sa rashladnim sredstvom R32, THERMA V R32 Split je izuzetno energetski efikasan, kao zelenije rešenje za grejanje.

Intuitivni korisnički interfejs omogućava brzo i lako korišćenje jednostavnim dodirom, a korisnici mogu da definišu vremenski raspored rada na osnovu svog načina života. Povrh toga, dnevno ili mesečno praćenje potrošnje energije omogućava efikasno upravljanje energijom. Uz pomoć aplikacije LG SmartThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grejanja, bilo kad, sa bilo kog mesta. Daljinski pristup sistemu grejanja omogućava korisnicima maksimalan komfor (*Neophodan dodatak: LG Wi-Fi Modem).

Toplotne pumpe Therma V HU091MR.U44 LG, split, monofazna se mogu jednostavno i fleksibilno instalirati u svim tipovima kuća. Integrisane komponente za vodu u unutrašnjoj jedinici značajno pojednostavljuju i skraćuju vreme instalacije. Pored toga, produžena cev za rashladno sredstvo ide do 50 metara, a cevi se mogu povezati u tri različita pravca (napred, bočno i nazad). Na osnovu informacija o mestu ugradnje, instalateri mogu sa LG THERMA V konfiguratorom iz svoje kancelarije da obave podešavanja i sačuvaju podatke na memorijskoj kartici. Zatim, instalateri mogu na mestu ugradnje jednostavno da ubace memorijsku karticu sa zadnje strane daljinskog upravljača kako bi aktivirali podatke o konfiguraciji. Daljinski upravljač može da čuva do 50 poslednjih podešavanja, što omogućava lako identifikovanje uzroka neispravnosti ili grešaka na osnovu podataka iz istorije i brza rešenja.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

330x950x834mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

315x490x850mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

9kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

9kW

COP (A7W35)

4,65

EER (A35W18)

4,20

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 5 do 48°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++