Toplotne pumpe Omnia M 30kW Ferroli, monoblok, trofazna

873.523 RSD

Toplotne pumpe Ferroli

Šifra proizvoda: 009TFMOM303FRL Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Omnia M 30kW Ferroli, monoblok, trofazna su toplotne pumpe vazduh-voda i postaju sve popularnije rešenje za grejanje i hlađenje u domovima i komercijalnim objektima. Ferroli, ugledni proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, predstavlja svoj vrhunski model – OMNIA M, koji se ističe po svojoj visokoj energetskoj efikasnosti i sofisticiranim karakteristikama.

OMNIA M je deo Ferroli-ove ponude toplotnih pumpi i koristi vazduh kao obnovljiv izvor energije za grejanje i hlađenje. Ova monoblok toplotna pumpa se odlikuje visokom energetskom efikasnošću, što rezultira smanjenjem troškova energije i pozitivnim uticajem na okolinu. Njena sposobnost da radi u različitim klimatskim uslovima je od suštinskog značaja za mnoge korisnike.

OMNIA M je dizajniran kao sveobuhvatno rešenje za grejanje i hlađenje i čini se idealnim izborom za one koji traže energetski efikasnu alternativu tradicionalnim sistemima grejanja i hlađenja. Ono što čini OMNIA M još privlačnijim je činjenica da se ovaj model lako integriše u postojeće sisteme grejanja, što ga čini praktičnim izborom za renovacije ili nove izgradnje. Takođe, OMNIA M je tiha u radu, pružajući dodatnu udobnost korisnicima.

Toplotne pumpe Omnia M 30kW Ferroli, monoblok, trofazna, predstavljaju vrhunac u oblasti opreme za grejanje i hlađenje. Ova kombinacija energetske efikasnosti i sofisticirane tehnologije omogućava korisnicima da smanje svoje troškove energije i doprinesu zaštiti životne sredine. Ferroli ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući moderna rešenja za sve potrebe grejanja i hlađenja.

Pored toplotne pumpe Omnia M monoblok Ferroli, u sklopu isporuke uređaja su kontroler i senzor temperature akumulacionog bojlera. Napredni kontroler omogućuje brojne dodatne mogućnosti – od pametnog vođenja dodatnog generator toplote i električnog grejača, preko upravljanja solarnim sistemom, jednim direktnim i jednim krugom grejanja sa mešanjem. U slučaju potrebe za većim kapacitetima uređaj je spreman za kaskadno povezivanje do šest jedinica. U slučaju da želite upravljati uređajem putem interneta i aplikacije na Vašem mobilnom uređaju, sve je već spremno, a odgovarajuću besplatnu aplikaciju je jednostavno preuzeti i koristiti. Režim grejanja je moguć u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25⁰C do plus 35⁰C, pripreme tople sanitarne vode u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25⁰C do plus 43⁰C, a hlađenja u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 5⁰C do plus 43⁰C.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

494x1129x1558mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

30kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

30kW

COP (A7W35)

3,75

EER (A35W18)

2,35

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -5 do 43°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++