Toplotne pumpe M-Thermal MHC-V16W/D2RN8-B Midea, monoblok, trofazna

510.493 RSD

Toplotne pumpe Midea

Midea

Šifra proizvoda: 009TMIMHCV16MID Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Toplotne pumpe M-Thermal MHC-V16W/D2RN8-B Midea, monoblok, trofazna, proizvedene od strane vodećeg proizvođača Midea, predstavljaju napredno i energetski efikasno rešenje za grejanje i hlađenje u modernim domovima i komercijalnim prostorima. Midea je prepoznata po svojoj inovaciji i kvalitetu, a M-THERMAL je odgovor na rastuću potrebu za održivim i ekonomičnim sistemima grejanja i hlađenja.

Midea globalni lider u oblasti tehnoloških rešenja za domaćinstvo, unapređuje standard grejanja i hlađenja svojom impresivnom linijom toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova inovativna oprema za grejanje i hlađenje postavlja nove standarde u efikasnosti i udobnosti, istovremeno odražavajući predanost Midea brenda prema održivim rešenjima i vrhunskom inženjeringu. Midea toplotne pumpe vazduh-voda predstavljaju spoj najnovije tehnologije i pažljivo dizajniranih komponenti koje omogućavaju efikasan prenos toplote iz vazduha u vodu. Ove toplotne pumpe nude rešenje koje ne samo da smanjuje troškove energije, već i minimizuje ekološki uticaj, koristeći vazduh kao obnovljiv izvor energije.

Jedna od ključnih karakteristika Midea toplotnih pumpi je njihova sposobnost prilagođavanja promenljivim uslovima, obezbeđujući konstantnu i željenu temperaturu u svakom trenutku. Kombinacija visokokvalitetnih komponenti, uključujući kompresore, izmenjivače toplote i napredne kontrolne sisteme, čini ove toplotne pumpe pouzdanim rešenjem za efikasno grejanje i hlađenje prostora.

M-THERMAL koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije za grejanje i hlađenje, smanjujući ekološki otisak i troškove energije. Ova monoblok toplotna pumpa se odlikuje visokom energetskom efikasnošću i pruža pouzdan rad u različitim klimatskim uslovima. Jedna od prednosti M-THERMAL-a je jednostavna instalacija i upotreba, čime se olakšava proces nadogradnje i zamene postojećih sistema grejanja. Osim toga, ova toplotna pumpa je tiha u radu, čime se osigurava mirno okruženje za korisnike. Mogućnost pripreme tople sanitarne vode u eksternom bojleru i upravljanje solarnim sistemom.

M-THERMAL dolazi sa naprednim sistemom za kontrolu temperature i mogućnošću daljinskog upravljanja, omogućavajući korisnicima precizno prilagođavanje sistema svojim potrebama i životnom stilu. Takođe je dizajniran sa niskim održavanjem kako bi se osiguralo dugotrajno i pouzdano funkcionisanje.

Karakteristike:

  • Hlađenje: -5°C do +46°C
  • Grejanje: -25°C do +35° C
  • Napajanje(V/Ph/Hz): 220-240/1/50
  • Freon: R32
  • All-in-one rešenje: hlađenje, grejanje, sanitarna topla voda, podno grejanje
  • Kompaktni sistem ugrađen hidromodul i električni grejač
  • A++ energetska klasa, DC inverter kompresor
  • Veći kapacitet na nižim temperaturama okoline
  • Tihi režim rada i super tihi režim za rad preko noći
  • Uz jedinicu se isporučuje žičani upravljač KJRH-120F/BMKO-E

 

Toplotne pumpe M-Thermal MHC-V16W/D2RN8-B Midea, monoblok, trofazna, predstavljaju efikasno i moderno rešenje za grejanje i hlađenje. Midea ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući inovativne proizvode koji omogućavaju korisnicima da ostvare značajne uštede u energiji i doprinesu očuvanju okoline. M-THERMAL je odličan izbor za one koji traže održivo i ekonomično rešenje za svoje potrebe grejanja i hlađenja.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

526x1385x945mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

15,9kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

14,9kW

COP (A7W35)

4,50

EER (A35W18)

3,40

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -5 do 46°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++