Toplotne pumpe M-Thermal MHA-V12W/D2RN8-B Midea, split, trofazna

494.383 RSD

Toplotne pumpe Midea

Midea

Šifra proizvoda: 009TMOMHAV12MID Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Toplotne pumpe M-Thermal MHA-V12W/D2RN8-B Midea, split, trofazna, proizvedene od strane vodećeg proizvođača Midea, predstavljaju napredno i energetski efikasno rešenje za grejanje i hlađenje u modernim domovima i komercijalnim prostorima. Midea je prepoznata po svojoj inovaciji i kvalitetu, a M-THERMAL je odgovor na rastuću potrebu za održivim i ekonomičnim sistemima grejanja i hlađenja.

Midea globalni lider u oblasti tehnoloških rešenja za domaćinstvo, unapređuje standard grejanja i hlađenja svojom impresivnom linijom toplotnih pumpi vazduh-voda. Ova inovativna oprema za grejanje i hlađenje postavlja nove standarde u efikasnosti i udobnosti, istovremeno odražavajući predanost Midea brenda prema održivim rešenjima i vrhunskom inženjeringu. Midea toplotne pumpe vazduh-voda predstavljaju spoj najnovije tehnologije i pažljivo dizajniranih komponenti koje omogućavaju efikasan prenos toplote iz vazduha u vodu. Ove toplotne pumpe nude rešenje koje ne samo da smanjuje troškove energije, već i minimizuje ekološki uticaj, koristeći vazduh kao obnovljiv izvor energije.

Split toplotne pumpe vazduh-voda M-THERMAL, koje dolaze od uglednog proizvođača Midea, predstavljaju visokotehnološko i energetski efikasno rešenje za grejanje i hlađenje u savremenim domovima i komercijalnim objektima. Midea, prepoznata po svojoj inovativnosti i vrhunskom kvalitetu, stavlja na raspolaganje M-THERMAL kao odgovor na rastuću potrebu za održivim i ekonomičnim sistemima grejanja i hlađenja.

M-THERMAL se koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije za grejanje i hlađenje, pružajući ekološki prihvatljivo rešenje koje istovremeno smanjuje račune za energiju. Ova split toplotna pumpa se ističe visokom energetskom efikasnošću i omogućava pouzdan rad u različitim klimatskim uslovima, čineći je idealnim izborom za raznolike potrebe korisnika.

M-THERMAL se odlikuje i jednostavnom instalacijom i upotrebom, čime se olakšava proces nadogradnje postojećih sistema grejanja. Ova toplotna pumpa takođe obezbeđuje tihi rad, pružajući mirno okruženje za korisnike. Mogućnost pripreme tople sanitarne vode u eksternom bojleru i upravljanje solarnim sistemom.

Osim toga, M-THERMAL dolazi sa naprednim sistemom za kontrolu temperature, omogućavajući korisnicima precizno upravljanje i prilagođavanje sistema svojim potrebama. Takođe ima mogućnost daljinskog upravljanja, što pruža dodatnu praktičnost.

Karakteristike:

  • Unutrašnja jedinica: HB – A100/CGN8-B – Monofazn
  • Napajanje(V/Ph/Hz): 3~400 V, 50Hz
  • Freon: R32
  • U okviru isporuke upravljač postavljen na unutrašnjoj jedinici

 

Toplotne pumpe M-Thermal MHA-V12W/D2RN8-B Midea, split, trofazna, predstavljaju efikasno i moderno rešenje za grejanje i hlađenje. Midea ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje, pružajući inovativne proizvode koji omogućavaju korisnicima da ostvare značajne uštede u energiji i doprinesu očuvanju okoline. M-THERMAL je odličan izbor za sve koji traže održivo i ekonomično rešenje za svoje potrebe grejanja i hlađenja.

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

523x1118x865mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

270x420x790mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

12,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

12kW

COP (A7W35)

4,95

EER (A35W18)

4,00

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -5 do 43°C

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++