Toplotne pumpe Compress 6000 AW-7 ELECTRO Bosch, monoblok, monofazna

764.648 RSD

Toplotne pumpe Bosch

Šifra proizvoda: 009TRIC6000AW071EROB Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Compress 6000 AW-7 ELECTRO Bosch, monoblok, monofazna su toplotne pumpe vazduh-voda koje su tehnološki napredni sistemi za grejanje i hlađenje koji postaju sve popularniji u modernim domovima i komercijalnim objektima. Bosch, kao ugledni proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, nudi impresivan model toplotne pumpe – COMPRESS 6000. Ova toplotna pumpa kombinuje efikasnost i naprednu tehnologiju za zadovoljstvo korisnika.

Jedna od ključnih karakteristika COMPRESS 6000 je njegova sposobnost da koristi vazduh kao obnovljivi izvor toplote. Ovaj sistem je energetski efikasan i pruža značajne uštede na računima za energiju. Pored toga, Bosch je integrisao inovaciju u svoju unutarnju jedinicu – AW ELECTRO. Ova unutarnja jedinica sadrži dodatni elektro grejač koji poboljšava sposobnost sistema da održava konstantnu temperaturu u prostoru čak i u ekstremnim uslovima.

AW ELECTRO je ključna komponenta za omogućavanje efikasnog rada COMPRESS 6000 tokom hladnih zimskih meseci. Elektro grejač doprinosi bržem zagrevanju prostora, čime se obezbeđuje veća udobnost i efikasnost.

Uz toplotne pumpe i dodatnu opremu kao što je AW ELECTRO, korisnici mogu smanjiti svoju zavisnost od fosilnih goriva, što je važan korak ka očuvanju životne sredine. Ovi sistemi omogućavaju efikasno grejanje i hlađenje i omogućavaju dugoročne finansijske uštede. Bosch nastavlja da postavlja standarde u industriji opreme za grejanje i hlađenje, pružajući korisnicima moderna rešenja za udobnost i održivost.

Toplotne pumpe Compress 6000 AW-7 ELECTRO Bosch, monoblok, monofazna su rezultat dugogodišnjeg razvoja i istraživanja BOSCH korporacije. Njene izuzetne performanse pomeraju standarde: najviši COP u klasi, najmanja težina u klasi, širok opseg unutrašnjih jedinica za svaku kuću… Ali ono što je posebno važno je da se radi o toplotnoj pumpi koja je najtiša u klasi, značajno tiša od sličnih proizvoda, što je jako važno za rad u noćnom režimu, i povećanje komfora korisnika.

  • Visoka energetska efikasnost zahvaljujući visokom COP do vrednosti 5
  • Visok COP i niska potrošnja električne energije zahvaljujući novoj snažnoj tehnologiji scroll kompresora
  • Komfornija priprema sanitarne vode i širi izbor rešenja grejanja zahvaljujući maksimalnoj temperaturi polaznog voda od 65˚C
  • Kompaktan dizajn za uštedu na prostoru, sa svim komponentama sistema već integrisanim u uređaj
  • Lako korišćenje zahvaljujući jednostavnom tekstualnom meniju na displeju
  • Tih rad zbog bezkontaktnog rada kompresorskih diskova
  • Bezbrižna budućnost, jer Bosch toplotne pumpe imaju dug radni vek uz minimalno održavanje

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

440x930x1370mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

386x485x700mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

8,6kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

4,83kW

COP (A7W35)

4,84

EER (A35W18)

3,65

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od -15 do 45°C

Snaga el. grejača

9kW

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R410A

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A++

Fabrički kod

7738601307, 8738205061