Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 14 OR-T ELECTRO Bosch, split, trofazna

1.004.000 RSD

Toplotne pumpe Bosch

Šifra proizvoda: 009TROC3400AWS143EROB Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 14 OR-T ELECTRO Bosch, split, trofazna, su toplotne pumpe vazduh-voda i postaju sve popularnije rešenje za efikasno grejanje i hlađenje u modernim domovima i poslovnim prostorima. Bosccxh, renomirani proizvođač opreme za grejanje i hlađenje, predstavlja impresivan model pod nazivom COMPRESS 3400i AWS, koji kombinuje visoku energetsku efikasnost i inovaciju.

COMPRESS 3400i AWS koristi vazduh kao obnovljivi izvor toplote za grejanje i hlađenje, čime smanjuje troškove energije i negativan uticaj na okolinu. Ova toplotna pumpa je dizajnirana za pouzdan rad u različitim klimatskim uslovima, pružajući korisnicima konstantnu udobnost tokom cele godine. Ključna komponenta ovog sistema je ELECTRO unutarnja jedinica. Ova unutarnja jedinica dodaje dodatnu vrednost COMPRESS 3400i AWS sistemu. Sa elektro grejačem, ovaj sistem omogućava brže zagrevanje prostora, posebno tokom hladnih dana, pružajući korisnicima potpunu kontrolu nad temperaturom u svom domu ili poslovnom prostoru.

ELECTRO unutarnja jedinica takođe nudi veću fleksibilnost u korišćenju sistema, omogućavajući korisnicima prilagođavanje svojim potrebama i životnom stilu. Elektro grejač je posebno koristan u trenucima kada je brzo zagrevanje prostora neophodno, što čini ovaj sistem praktičnim i efikasnim.

Split toplotne pumpe vazduh-voda COMPRESS 3400i AWS u kombinaciji sa ELECTRO unutarnjom jedinicom čine Bosch-ovu ponudu opreme za grejanje i hlađenje efikasnom i modernom. Ova kombinacija omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede u energiji i pruža udobno i održivo rešenje za grejanje i hlađenje njihovih prostora. Bosch ostaje lider u oblasti opreme za grejanje i hlađenje.

  • Tehnologija za sigurnu budućnost koja vam nudi maksimalnu udobnost pri grejanju, hlađenju i snabdevanju toplom vodom u svakom trenutku.
  • Smanjite svoje troškove grejanja uz pomoć ekološki prihvatljive, subvencionisane tehnologije
  • Fleksibilna rešenja sa rasponom snaga od 4 do 14 kW
  • Izuzetno efikasan zahvaljujući najnovijoj tehnologiji invertera sa SCOP-om do 4,89 (za A7/W35) i ErP klasom od A+++

 

Jedna toplotna pumpa, tri svrhe: novi Compress 3400i AWS vam nudi maksimalnu udobnost i obezbeđuje grejanje, hlađenje i priprema tople vode u vašem domu u svakom trenutku. Sa našom inteligentnom toplotnom pumpom, ulažete u tehnologiju za sigurnu budućnost i pouzdano snabdevanje energijom. Proverite sa svojim instalaterom da li možete dobiti subvencije za kupovinu. Bilo za nove zgrade ili rekonstrukciju postojećeg objekta.

BOSCH Compress 3400i AWS efikasno obezbeđuje za vaš dom grejanje, hleđenje i toplu vodu. Sa rasponom snaga od 4 do 14 kW i tri varijante unutrašnjih jedinica, toplotna pumpa ispunjava sve vaše zahteve i nudi optimalno rešenje za svaku potrebu.

Toplotne pumpe Compress 3400i AWS 14 OR-T ELECTRO Bosch, split, trofazna, pružaju korisniku potpunu kontrolu grejanja i hlađenja u svom domu. Lako možete sami da prilagodite sva podešavanja preko displeja na uređaju. Kao alternativu, možete da koristite aplikaciju Bosch HomeCom Easy za podešavanje sobne temperature direktno preko pametnog telefona ili tableta. Zahvaljujući bežičnom povezivanju, vaš instalater može da proveri i prilagodi podešavanja vaše toplotne pumpe putem daljinske dijagnostike ako je potrebno.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije spoljne jedinice (DxŠxV)

380x975x1262mm

Dimenzije unutrašnje jedinice (DxŠxV)

398x485x700mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Split

Kapacitet grejanja (A7W35)

10,6kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

10,1kW

COP (A7W35)

4,60

EER (A35W18)

3,50

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 10 do 45°C

Snaga el. grejača

9kW

Napon

3~400 V, 50Hz

Freon

R32

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++

Fabrički kod

7738602263, 8750722688