Toplotne pumpe Arotherm VWL 85/3 Vaillant, monoblok, monofazna

558.220 RSD

Toplotne pumpe Vaillant

Šifra proizvoda: 009TVIATVWL081VAI Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Arotherm VWL 85/3 Vaillant, monoblok, monofazna, su najefikasnije rešenje kada su u pitanju toplotne pume vazduh-voda. Vaillant, sinonim za visokokvalitetne tehnološke inovacije u domenu grejanja i hlađenja, predstavlja svoje vrhunske toplotne pumpe vazduh-voda. Ova renomirana marka pruža rešenja koja ne samo da odražavaju dugogodišnje iskustvo u industriji, već postavljaju nove standarde u efikasnosti i održivosti. Vaillant toplotne pumpe vazduh-voda predstavljaju spoj sofisticiranog inženjeringa i visokih performansi. Ove toplotne pumpe koriste vazduh kao obnovljiv izvor toplote i vodu kao nosač toplote, obezbeđujući izuzetno efikasno rešenje za grejanje i hlađenje domova i komercijalnih objekata.

Jedna od ključnih karakteristika toplotne pumpe Arotherm VWL 85/3 Vaillant, monoblok, monofazna, je njena svestranost i prilagodljivost. Ova oprema za grejanje i hlađenje dizajnirana je da zadovolji različite potrebe korisnika, pružajući konstantnu udobnost bez obzira na spoljne uslove. Opremljene su naprednim tehnologijama, uključujući visokoučinkovite kompresore, izmenjivače toplote i pametne kontrolne sisteme.

Vaillant ne samo da postavlja standarde u performansama, već i u održivosti. Njihove toplotne pumpe pridonose smanjenju emisija ugljenika i energetskoj efikasnosti, čineći ih odličnim izborom za one koji teže ekološki odgovornim rešenjima. Vaillant brend je prepoznat po svojoj posvećenosti zaštiti životne sredine.

Sa estetski izrađenim dizajnom, Vaillant toplotne pumpe nisu samo tehnički impresivne, već se i savršeno integrišu u modernu arhitekturu. Svojom sposobnošću prilagođavanja potrebama korisnika i pružanja visokih performansi, Vaillant toplotne pumpe su sinonim za vrhunsku opremu za grejanje i hlađenje, postavljajući standarde u industriji.

„Srce“ aroTHERM toplotne pumpe je rotacioni kompresor sa inverterskom tehnologijom, koji omogućava modulaciju i duži ciklus rada, osigurava konstantnu i stabilnu temperaturu i prilagođava toplotni kapacitet prema trenutnim toplotnim gubicima objekta. U prilog efikasnosti sistema govore i ostale bitne tehničke karakteristike, kao što je integrisana visokoefikasna cirkulaciona pumpa, elektronski ekspanzioni ventil, modulirajući ventilator na isparivaču i mogućnost podešavanja bivalentne tačke za alternativni generator toplote ili paralelan rad (triVAI način upravljanja).

U povoljnim atmosferskim uslovima, moguće je postići temperaturu polaznog voda od 63 °C, a sama primena je moguća u monoenergetskim ili hibridnim sistemima. Toplotna pumpa se proizvodi u četiri modela, različite toplotne snage (5, 8, 11 i 15 kW), a na raspolaganju je i celi niz dodatnog pribora koji omogućava integraciju u najzahtevnije sisteme.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

463x1103x975mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

8,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

7kW

COP (A7W35)

4,80

EER (A35W18)

3,30

Opseg rada (GREJANJE)

Od -20 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 10 do 45°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R410A

Energetska klasa (W55/W35)

A+ / A+++