Toplotne pumpe Arotherm Plus VWL 65/6 Vaillant, monoblok, monofazna

573.761 RSD

Toplotne pumpe Vaillant

Šifra proizvoda: 009TVIATPVWL061VAI Kategorije: , Oznaka:

Opis

Toplotne pumpe Arotherm Plus VWL 65/6 Vaillant, monoblok, monofazna, su najefikasnije rešenje kada su u pitanju toplotne pume vazduh-voda. Vaillant, sinonim za visokokvalitetne tehnološke inovacije u domenu grejanja i hlađenja, predstavlja svoje vrhunske toplotne pumpe vazduh-voda. Ova renomirana marka pruža rešenja koja ne samo da odražavaju dugogodišnje iskustvo u industriji, već postavljaju nove standarde u efikasnosti i održivosti. Vaillant toplotne pumpe vazduh-voda predstavljaju spoj sofisticiranog inženjeringa i visokih performansi. Ove toplotne pumpe koriste vazduh kao obnovljiv izvor toplote i vodu kao nosač toplote, obezbeđujući izuzetno efikasno rešenje za grejanje i hlađenje domova i komercijalnih objekata.

Jedna od ključnih karakteristika toplotne pumpe Arotherm Plus VWL 65/6 Vaillant, monoblok, monofazna, je njena svestranost i prilagodljivost. Ova oprema za grejanje i hlađenje dizajnirana je da zadovolji različite potrebe korisnika, pružajući konstantnu udobnost bez obzira na spoljne uslove. Opremljene su naprednim tehnologijama, uključujući visokoučinkovite kompresore, izmenjivače toplote i pametne kontrolne sisteme.

Vaillant ne samo da postavlja standarde u performansama, već i u održivosti. Njihove toplotne pumpe pridonose smanjenju emisija ugljenika i energetskoj efikasnosti, čineći ih odličnim izborom za one koji teže ekološki odgovornim rešenjima. Vaillant brend je prepoznat po svojoj posvećenosti zaštiti životne sredine.

Sa estetski izrađenim dizajnom, Vaillant toplotne pumpe nisu samo tehnički impresivne, već se i savršeno integrišu u modernu arhitekturu. Svojom sposobnošću prilagođavanja potrebama korisnika i pružanja visokih performansi, Vaillant toplotne pumpe su sinonim za vrhunsku opremu za grejanje i hlađenje, postavljajući standarde u industriji.

Ukoliko želite da se grejete na ekološki prihvatljiv način sada to možete da učinite sa NOVOM toplotnom pumpom aroTHERM plus. Nova toplotna pumpa aroTHERM plus vazduh / voda kombinuje vrhunske performanse, energetsku efikasnost i održivost. Opremljen najnovijom tehnologijom, aroTHERM plus kombinuje grejanje, hlađenje i toplu vodu u jednom rešenju. Koristi prirodno R290 rashladno sredstvo i pruža izvanredne performanse; istovremeno ima izuzetno nizak potencijal globalnog zagrevanja (GWP 3), što čini aroTHERM plus izuzetno ekološki prihvatljivim. Sistem se, između ostalog, može povezati sa fotonaponskim ili solarnim sistemima.

Za izvanredne karakteristike ne treba puno prostora. Unutrašnja jedinica niTOWER plus je veličine zamrzivača i uklapa se u pomoćne prostorije. Takođe, spoljašnjaa jedinica aroTHERM plus sadrži impresivno kompaktne dimenzije. Sound Safe Sistem čini naše toplotne pumpe izuzetno tihim i gotovo ih je nemoguće čuti. Nove toplotne pumpe aroTHERM plus vazduh / voda emituju samo 28 dB (A) na udaljenosti od tri metra u noćnom režimu – ne glasnije od šuštanja lišća. Sistem se može instalirati u blizini stambenog objekta, čak i u gusto naseljenim mestima.

Toplotne pumpe Arotherm Plus VWL 65/6 Vaillant, monoblok, monofazna, su funkcionalno rešenje za nove objekte. Pored grejanja i hlađenja, pruža maksimalnu udobnost u pripremi potrošne tople vode za domaćinstvo u kombinaciji sa jedinicom uniTOWER. Može da se koristi i u postojećim objektima kao alternativa fosilnim izvorima energije – može se kombinovati sa radijatorima zbog visoke temperature polaznog voda do 65 ° C. Bez obzira na Vaše zahteve ili spoljašnje promene temperature, uz sistem regulacije sensoCOMFORT uvek imate sistem grejanja pod nadzorom. Zahvaljujući sensoAPP aplikaciji, možete da kontrolišete sistem dok ste izvan kuće.

 

PDF prospektProspekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

450x1100x965mm

Vrsta pumpe

Vazduh/voda

Tip pumpe

Monoblok

Kapacitet grejanja (A7W35)

5,1kW

Kapacitet hlađenja (A35W18)

6,4kW

COP (A7W35)

4,80

EER (A35W18)

5,40

Opseg rada (GREJANJE)

Od -25 do 35°C

Opseg rada (HLAĐENJE)

Od 15 do 45°C

Napon

1~230 V, 50Hz

Freon

R290

Energetska klasa (W55/W35)

A++ / A+++